PostHeaderIcon Szúnyogháló

 

 

A rovarháló szinte nélkülözhetetlen tartozéka minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésével meleg napokon is szabadon járhat a levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárja a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Az UV stabilizált, sűrű üvegszálas szövésű szúnyogháló anyagánál fogva szabad áramlást enged a fénynek és a levegőnek, miközben kiválóan ellenáll az időjárás hatásainak is. Rendeltetésszerű használata mellett hosszú élettartamot biztosít Önnek.

Fix szúnyogháló: A keret anyaga műanyag vagy alumínium. Olcsósága miatt kiválóan alkalmazható azokon a helyeken ahol nem okoz gondot, hogy a balkonon nem lehet kihajolni vagy porrongyot kirázni, ugyan akkor a rovarokat tökéletesen távol tartja.

Mobil szúnyogháló: Anyaga teljes egészében alumínium, festése eloxált így kiváló idő álló hosszú éveken át nem kell festeni. Háló anyaga üvegszál erősítésű műanyag. Az ablak keretére teljesen ráfekszik valamint a lefutó rendszerében szőrzetnek köszönhetően a különböző rovarok nem tudnak lakásába bejutni.

Oldalt mozgó szúnyogháló: Ezeket a szúnyoghálókat főleg erkélyajtóknál érdemes használni. Míg a mobil hálók fentről lefelé mozognak, ezek oldalt mozgást végeznek. Fő előnye, hogy igen kicsi helyen elfér nem akadályozva az erkélyen való mozgást. Karbantartást nem igényel. Maga a háló kinyitáskor egy 4.5 x 4.5 cm-es tokba csavarodik fel alul és felül sínben fut. A sin szőrös betéttel van ellátva amely között mozog maga a szúnyogháló megakadályozva a rovar bejutását. Záráskor teljes magasságban egy mágneszár rögzíti a szúnyoghálót.

 

 


Szavazás
Mi a legfontosabb Önnek egy termék kiválasztásakor?
 
Keresés