PostHeaderIcon Napellenző

A napellenző külső terek, udvarok, éttermek, nagyméretű teraszok méretre gyártott optimális árnyékolója. Megrendelőink gyakran üzletek kirakatának árnyékolására választják. Elemei sorolhatók, így nagy teraszok is biztonságosan, szépen leárnyékolhatóak.

Ön több típusból, több mint 400 textilvariációból választhatja ki a legideálisabb megoldást. A védőtetős, és a félig zárt rendszerű mellett kínáljuk a teljesen zárt tokos napellenzőt, mely teljesen becsukódik tokjába, így télen tökéletesen megvédi a napellenző vásznat az időjárás viszontagságaitól.

Típusai:

  • normál könyökkaros napellenző
  • tokozott könyökkaros napellenző
  • Pergola télikert napellenző

Mozgatása lehet kézi, de motoros kivitelben is készítünk, amelyhez szél- és fényérzékelőkkel lehet komfortosabbá tenni a kezelést. Utóbbi az úgynevezett intelligens napellenző, mely figyeli az időjárás alakulását és ennek megfelelően, emberi beavatkozás nélkül(!) működik: nappal kinyit, este, vagy szél esetén bezár. Kell ennél több?

Az épülettel leginkább harmonizáló mintájú és színű anyagot, illetve szerkezetet Ön az elképzelései szerint választhatja ki mintánkból. Vállaljuk ponyvák reklám feliratozását, képek és betűk formájában is megrendelőnk bármely igényét figyelembe véve.

A megfelelően kiválasztott napellenző segítségével elérhető, hogy a belső helyiség nagy kánikulában se melegedjen 28 Celsius fok fölé.

Szerkezete rozsdamentes, karbantartást nem igényel.

Az UV- stabilizált ponyva véd a napsütés és a csapadék ellen Portaszító bevonattal impregnált, gombásodás, algásodás ellen kezelt.

Szavazás
Mi a legfontosabb Önnek egy termék kiválasztásakor?
 
Keresés