PostHeaderIcon Reluxa

Egyszerű működésű és praktikus árnyékoló, amely az Ön igényei szerinti pontos méretre készül alumíniumból vagy fából. Irodák és lakások hangulatos és praktikus berendezési tárgya lehet gazdag színválasztéka révén. A reluxa előnye, hogy a lamellák forgatásával szabályozható a fény mennyisége és iránya - kiváló árnyékoló -, de akár teljesen kizárható a külvilág.

Elsősorban azért a napfény szabályzója, de hasonlóan kellemes a belátás elleni funkciója is. A lamellák fokozatmentes billentésével a fény mennyisége és iránya tökéletesen irányítható az aktuális igények szerint. A reluxa tisztántartása sem okoz már gondot, mivel a lamellák portaszító bevonattal vannak ellátva.

Előnye továbbá, hogy egyszerűen szerelhető és működtethető, karbantartást sem igényel. 15, 25, 35 mm-es lamella szélességgel készülhet, óriási színválasztékból, feszített változatban is, ezzel megóvva a terméket a nagyobb huzattól. Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített "Reluxák" kínálják a legjobb választást.

 

Szavazás
Mi a legfontosabb Önnek egy termék kiválasztásakor?
 
Keresés